Home Cum funcţionează Portofoliu clienti Contact
Main banner
Termeni şi condiţii de utilizare

1. Termeni

Orice fel de comunicare si informatie initiata prin acest serviciu va fi guvernata de acesti termeni si conditii, ca reprezentand acordul complet, exclusiv si definitiv intre tine si S.C. COTOSERV SOLUTIONS S.R.L..

 

2. Descriere

S.C. COTOSERV SOLUTIONS S.R.L. ofera prin site-ul www.e-catalogscolar.ro un serviciu informatizat (catalog scolar online), dedicat in special parintilor pentru a fi permanent la curent cu situatia scolara a copiilor si are ca scop cresterea nivelului calitatii invatamantului, reducerea absenteismului in scoli, un bun control asupra activitatii scolare a copiilor, etc.

 

3. Confidentialitate

Pentru a raspunde intrebarilor dvs. si pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi numele dvs., adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii vor pute fi folosite pentru a va transmite alte oferte, informatii despre serviciile firmei. S.C. COTOSERV SOLUTIONS S.R.L. se obliga sa protejeze confidentialitatea clientilor site-ului sau. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri S.C. COTOSERV SOLUTIONS S.R.L. care asigura buna functionare a acestui site. Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general, trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal. Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre dvs: adresa dvs. de internet, informatii despre traficul realizat de dvs. prin site-ul nostru. Toate aceste informatii colectate de S.C. COTOSERV SOLUTIONS S.R.L. prin intermediul site-ului www.e-catalogscolar.ro au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de site.Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, administram in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor pe internet si a serviciilor care tin de domeniul educatiei si culturii. La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale ale dumneavoastra pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciile oferite. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra anumitor date, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit.

  

4. Securitatea membrilor

In timpul procesului de inregistrare, vi se va aloca o parola care ti se va transmite prin email si/s-au sms. Sunteti responsabil pentru pastrarea confidentialitatii acestei parole si sunteti in intregime responsabil pentru toate activitatile ce pot aparea prin utilizarea acesteia. Poti modifica parola in orice moment. Sunteti de acord sa anunti imediat www.e-catalogscolar.ro de orice inadvertente in cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizata, improprie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate. Este responsabilitatea dumneavoastra sa comunicati si sa va asigurati ca adresa de posta electronica la care mesajele sunt trimise este cea corecta S.C. COTOSERV SOLUTIONS S.R.L. nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, judecati, premii, penalitati sau taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei sectiuni. Este responsabilitatea dumneavoastra sa va asigurati ca orice utilizator autorizat al contului dv. www.e-catalogscolar.ro a citit termenii si conditiile prezentului Acord si intelege ca utilizarea de catre ei a serviciului se supune acestor termeni si conditii. Sunteti de acord ca sunteti pe deplin responsabil pentru modul de folosire al serviciului de catre orice utilizator autorizat si pentru orice consecinta ar rezulta din utilizarea necorespunzatorare a serviciului sau de incalcarea acordului de catre o astfel de persoana.

 

5. Sistemul de garantii

S.C. COTOSERV SOLUTIONS S.R.L. face tot ce este rezonabil posibil in a autentifica informatiile furnizate de membri la inregistrare, nu putem impiedica diverse persoane in a furniza informatii false sau actiona in scopuri ascunse. Noi solicitam fiecarui membru inregistart sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste serviciul. Cu toate acestea, nu putem fi siguri ca toate informatiile furnizate de membri inregistrati sunt actuale si corecte. Va incurajam sa comunicati cu alti membrii respectand principiile bunului simt si prudentei. Este responsabilitatea dv sa evaluati increderea in si acuratetea tuturor formelor de garantie oferite de catre alti membri.

 

6. Limitari de responsabilitate

S.C. COTOSERV SOLUTIONS S.R.L. va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in website-ul www.e-catalogscolar.ro si noi vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, S.C. COTOSERV SOLUTIONS S.R.L. nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de dv. sau de alti membri inregistarti.

 

7. Legi si jurisdictie

Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestui Acord, sau incalcarea prevederilor sau anularii acestuia, vor fi solutionate conform legii.

 

8. Termeni de intrerupere sau suspendare

Acest Acord devine efectiv din momentul acceptarii sale pana in momentul in care este incetat de catre S.C. COTOSERV SOLUTIONS S.R.L.. S.C. COTOSERV SOLUTIONS S.R.L. poate suspenda sau intrerupe utilizarea acestui serviciu fara a anunta in prealabil in cazul in care www.e-catalogscolar.ro considera ca ati incalcat sau nu ati actionat consistent in spiritul termenilor si conditiilor acestui acord. Sunteti de acord ca S.C. COTOSERV SOLUTIONS S.R.L. nu-si asuma nici un fel de responsabilitate fata de dv sau orice alta terta persoana pentru orice eventuala incetare a accesului dv la acest serviciu.

 

9. Conditii de utilizare continut

Continutul paginilor site-ului web www.e-catalogscolar.ro. este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate. Toate materialele (incluzand fara limitari toate textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al S.C. COTOSERV SOLUTIONS S.R.L.. Nu aveti voie sa modificati continutul acestor pagini. Nu aveti voie sa modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, publicati, reproduceti, creati ceva derivat din orice informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului.

 

10. Informatii personale

Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca S.C. COTOSERV SOLUTIONS S.R.L. are dreptul de a insera numele si alte informatii cu privire la client, rezultate in urma utilizarii serviciului de catre client, intr-o baza de date computerizata in urmatoarele scopuri:

a. pentru utilizarea acestor date de catre S.C. COTOSERV SOLUTIONS S.R.L. in scopuri de prezentare a produselor si oferire a serviciilor noastre si marketing;

b. in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;

 

11. Clientul accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii

Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea Serviciului oferit de e-catalogscolar.ro de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

Autentificare

Introduceţi userul şi parola care v-au fost alocate la crearea contului.

keys

Utilizator:

Parola:


arrow

Creează un cont nou

arrow

Ai uitat parola?

Portofoliu clienti Contact   Accesând acest site sutenţi de acord cu Termeni ÅŸi condiÅ£ii de utilizare
© 2010, e-CatalogScolar.ro